Afbeelding

Het wordt hier snel beter

Bedrijven

Verfraaiing van de uitstraling, het aanleggen van een flink aantal extra parkeerplaatsen, het repareren van het wegdek: de Nijverheidslaan wordt eindelijk opgeknapt. De gemeente heeft een plan voor de buitenruimte gemaakt. Dat is tot stand gekomen in samenspraak met ondernemers van de Nijverheidslaan en werd op 2 februari aan belangstellenden getoond. Fase 1 wordt nog dit jaar uitgevoerd, belooft de wethouder.

Het moet gezegd: het ziet er veelbelovend uit. Er wordt uitgegaan van het egaliseren en herbestraten van het wegdek, plaatsen van lantaarnpalen met led-verlichting, een nieuw entreebord en het aanleggen van extra parkeerplaatsen.

Een mooi nieuw (tijdelijk) parkeerterrein met 43 plaatsen op het braakliggende 'Trekwerk-terrein' springt meteen in het oog. Na de verwoestende brand bij Trekwerk in 2009 is het bedrijf elders in Weesp gehuisvest en bleven op de plek van het verloren gegane bedrijfspand een betonnen plaat, een halfhoge schoorsteen en weelderige distels achter. Dat kan nu worden opgeknapt tot parkeerterrein.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant

Meest gelezen