Afbeelding

Showcase aan de Hogeweyselaan

Bedrijven

WEESP - "Laten we het de Weesper-bedrijven-van-het-Jaar-boulevard noemen", grapt Irmelin Waalkens van Solarclarity. Het succesvolle bedrijf verhuisde in november naar een groot pand aan de Hogeweyselaan 145. Even verderop betrekt het groeiende Nodema een pand.

Solarclarity (2013) en Nodema (2015) werden door de IVW uitgeroepen tot Weesper Onderneming van het Jaar, een eretitel die de ondernemingen nog steeds eer aandoen.

Waalkens is trots op het resultaat: "Solarclarity is in dit pand een showcase van hoe je bestaande kantoren kunt verduurzamen en is een voorbeeld van energiemanagement. Alles wat groen en energiezuinig kan, hebben we gedaan. We zijn al een heel eind op weg. Zo liggen er straks 300 zonnepanelen op het dak."

Ook de verhuizing van Nodema naar de Hogeweyselaan wordt ingegeven door groei. Norbert Masereeuw: "We kiezen weer voor een showroom over de hele breedte van het pand, net als op ons huidige adres. Daarbij wordt onze werkplaats van achter een glazen gevel ook zichtbaar. In mei gaan we over met het kantoor, in de zomer volgt dan de rest van het bedrijf."

Lees het hele artikel in de digitale editie

Uit de krant

Meest gelezen