Afbeelding

Nieuwe voorzitter Reinier Mommaal: 'IVW wil elke groep bedienen'

Bedrijven

Nog maar een half jaar trekt Reinier Mommaal als voorzitter de kar van bedrijvenvereniging IVW, maar nu al borrelt en bruist het van de ideeën en mogelijkheden in het hoofd van de innovatieve Weesper ondernemer. "We zijn met elkaar goed bezig om het ondernemersklimaat in Weesp steeds mooier te maken."

In juni volgde Reinier Mommaal Wim Zagt op als voorzitter van Weesper bedrijvenvereniging IVW. Een klus die hij graag op zich nam, al besefte hij dat de lat ingezet met vorige voorzitters hoog lag. Het is een opdracht die je er naast je dagelijkse werk bij doet.

Mommaal: "In het bestuur zijn we allemaal ondernemers die het besturen van de IVW als een heel belangrijke functie zien en waar we graag tijd voor vrij maken. Maar je moet ook realistisch zijn: je kunt niet fulltime met de IVW bezig zijn. Daarom is het zo belangrijk en goed dat we in het afgelopen jaar organisatorisch en inhoudelijk veel verbeteringen hebben kunnen doorvoeren: het contact en de communicatie met de gemeente is sterk verbeterd en met de komst van Paul Smit als fulltime bedrijfsfunctionaris van de gemeente als eerste aanspreekpunt voor bedrijven, verwacht ik dat organisatorische vragen die nu vaak op het bordje van de IVW komen in betere banen worden geleid."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant

Meest gelezen