Afbeelding

Promotie voor ons allemaal

Bedrijven

Weesp is een schitterend stadje, alleen van de buitenkant ziet het er soms niet uit. Dat mogen ook de ondernemers van bedrijventerrein Noord zich aantrekken, want een aantal van hen maakt er rond hun bedrijfspand een rotzooi van. Lekkere eerste indruk voor de duizenden treinreizigers die er elke dag op uitkijken. Gelukkig lijkt er nu een kentering in gang te zijn gezet. Pompdirect aan de Bloemendalerweg is een van de bedrijven die er wat aan doen.

Achter het bedrijfspand van Pompdirect, het vroegere pand van Drukkerij Ruitenbeek, prijkt een levensgroot doek dat de gehele achtergevel bedekt. In plaats van een blinde muur zien we nu de mooie witte dubbele Vechtbrug als onderdeel van de fraaie waterrijke binnenstad van Weesp. Ernaast staat een smakelijke promotie voor koffie- en theezaak Karakter, altijd goed voor een ambachtelijk bakje koffie in diezelfde binnenstad.

Edwin Veldhuyzen is eigenaar van Pompdirect, terwijl zijn vrouw Monique Dijkkamp dat is van Karakter Koffie en Thee. "Op deze manier draag ik Weesp een warm hart toe en maak ik promotie voor de zaak van mijn vrouw", legt hij uit. Deze ondernemer houdt van een net bedrijfspand, óók aan de achterzijde. "Als je aankomt, is het prettig om meteen een mooie uitstraling te hebben."

Uit de krant

Meest gelezen