Afbeelding

Groove Graphics: Visuele identiteit

Bedrijven

WEESP - Het gaat crescendo met Groove Graphics. Het Weesper bedrijf in carwrapping en grafisch advies heeft een aantal mooie nieuwe klanten aan het portfolio mogen toevoegen, waaronder KNGF Geleidehonden.

Wie de nieuwe auto's van KNGF Geleidehonden ziet rijden, mag ook meteen even aan Weesp denken. Groove Graphics aan de Zuiderzeelaan heeft de auto's bestickerd als onderdeel van een langdurige samenwerking die is aangegaan met KNGF Geleidehonden. Het gaat in eerste instantie om het bestickeren van ruim 35 bestelauto's. "Een prachtige overeenkomst", zegt Raymond Vonk. De eerste auto's zijn al afgeleverd, naar volle tevredenheid van de klant.

KNGF Geleidehonden heeft de huisstijl in een nieuw jasje gestoken. Dat betekende onder meer een nieuw logo en gebruik van een fotomodel: de bekende geleidehond. Deze nieuwe visuele identiteit (zo heet dat) zien we op allerlei plekken terug, waaronder op de auto's. En die worden in Weesp bestickerd. Groove Graphics ontzorgt het hele traject: ophalen, bestickeren en weer terugbrengen van de auto's.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant

Meest gelezen