Logo b2bweesp.nl
Foto Femke Berkhout
Foto Femke Berkhout

Irmelin Waalkens in top 100 succesvrouwen

  Bedrijven

WEESP - Weesper onderneemster Irmelin Waalkens hoorde tijdens The Innovation Summit haar naam genoemd worden in TheNextWomen100. Met een gouden plak behoort de mededirecteur van het Weesper zonnepanelenbedrijf Solarclarity tot de honderd beste vrouwelijke ondernemers van Nederland.

Met deze onderscheiding bevindt Irmelin Waalkens zich in het gezelschap van klinkende namen. Niemand minder dan koningin Máxima, Neelie Kroes en Annemarie Jorritsma waren de spreeksters op The Innovation Summit in Amsterdam, waar op 23 mei de top 100 van de meest succesvolle vrouwelijke ondernemers bekend werd gemaakt.

Welke vrouwelijke kwaliteiten breng je in bij Solarclarity?
"Ik denk dat ons bedrijf zonder mijn vrouwelijke invloed veel meer een machocultuur zou hebben. Ik streef naar een team dat een afspiegeling is van de maatschappij, dat maakt Solarclarity sterk en veelzijdig in de omgang met onze klanten. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat de zonnepanelenbranche een mannenwereld is en dat vrouwen in de minderheid zijn, maar ik doe erg mijn best dit te veranderen."

Lees het gehele interview in de digitale editie

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=b2bweesp.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>