Logo b2bweesp.nl
Foto: André Verheul

De meerwaarde van de IVW

  Bedrijven

WEESP - Reinier Mommaal nam anderhalf jaar geleden het voorzitterschap van de IVW over van Wim Zagt. Tijd om te wennen kreeg de Weesper nauwelijks, want het bestuur van de Weesper bedrijvenvereniging onderging een metamorfose. Op ons verzoek kijkt Mommaal terug en blikt hij vooruit. "We kijken heel erg naar wat de leden verstaan onder een aantrekkelijke bedrijvenvereniging."

Toen Reinier Mommaal anderhalf jaar geleden aantrad als voorzitter van de IVW, kondigde hij aan enkele accenten te willen verleggen. Het woord 'ambitieus' kwam ter sprake en Mommaal reageerde met: "Als je niet ambitieus bent, moet je het niet doen." Zo tegen het einde van 2017 is de vraag dan ook of de IVW-voorzitter een ambitieus jaar achter de rug heeft.

Mommaal: "'Turbulent' is een beter woord. Logisch, als je bedenkt dat het bestuur afscheid nam van onder anderen Cor van der Poel en Petra van Kooten. Dan heb je het wel over twee steunpilaren van de IVW die wegvallen. Maar goed, dat is nu eenmaal de realiteit. Er is nu een nieuw team dat lekker aan de slag is. Nu zie je dat er wat dingen veranderen. We hebben al een beetje geëxperimenteerd met het format van de businessclubs, de ledenadministratie is veranderd, de website is vernieuwd en de communicatie met de leden is verbeterd. Maar in de basis blijft de IVW de IVW. We kijken heel erg naar wat de leden verstaan onder een aantrekkelijke bedrijvenvereniging."

Lees verder in de digitale editie

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=b2bweesp.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>