Logo b2bweesp.nl
Foto: André Verheul

Wachten op geschikte winkelformule naast Albert Heijn

  Bedrijven

WEESP - Zo mooi als de nieuwe Albert Heijn aan de Achtergracht is, zo lelijk is het braakliggende terrein er pal naast. En dat blijft voorlopig nog wel even zo.

Albert Heijn, aangevuld met Gall en Gall, doet het uitstekend in de nieuwe huisvesting in hartje Weesp. Ze bezetten deel 1 van het nieuwe winkelcentrum van projectontwikkelaar De Grutterij. Boven de nieuwe winkel is een parkeerdek gemaakt. Marco te Brake van De Grutterij liet aan het WeesperNieuws weten dat deel 2 pas wordt gebouwd als daar een huurder voor is gevonden. En zover is het op dit moment nog niet. Dat betekent een lelijke kale vlakte plus een gemis aan parkeerplaatsen, want ook hier zou een parkeerdek moeten komen.

"Er zijn momenteel weinig ontwikkelingen. We gaan pas bouwen als we een huurder hebben voor het tweede deel. We zoeken nog steeds. Dat doen we samen met Albert Heijn, maar de markt is op dit moment erg lastig", verklaart Te Brake.

Lees verder in de digitale editie

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=b2bweesp.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>