Logo b2bweesp.nl
Foto: Brian Elings

De charmes van Theo Voskuil

  Bedrijven

"En ik altijd maar denken dat dat meer iets voor andere bedrijven was. Ik ben zeer vereerd", zegt Theo Voskuil. Zijn bedrijf Voskuil Verhuur Service is door bedrijvenvereniging IVW uitgeroepen tot de Weesper Onderneming van het Jaar.

De award die hoort bij de uitverkiezing tot Weesper Onderneming van het Jaar krijgt een mooie plek in het nieuwe pand van Voskuil Verhuur Service aan de Flevolaan. Het is een hectische tijd geweest voor het verhuurbedrijf in apparatuur, meubilair, tenten en andere feestbenodigdheden voor bedrijfs- en familiefeesten en andere grote en kleine evenementen.

Een periode met veel tegenstrijdigheden ook. Zo hakte de crisis er na 2008 behoorlijk in en moest er in 2014 afscheid genomen worden van medewerkers. In 2015 was er twee keer brand bij de buren, met enorme schade tot gevolg. Daar staan vervolgens de gezonde groei van het bedrijf en de verhuizing naar het eerste pand in eigendom tegenover. "Ik ben dus schatrijk en straatarm." Theo Voskuil heeft daar keihard voor moeten werken. Maar, zo zegt hij: daar is nog nooit iemand van doodgegaan.

Lees verder in de digitale editie

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=b2bweesp.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>