Afbeelding
Foto: André Verheul

Vermelding wegwijzers wordt goedkoper

City Outdoor Signs zet de bewegwijzering op het Bedrijventerrein Noord ook de komende jaren voort. Het servicebedrag voor deelname wordt verlaagd.

Het bedrijf uit Alblasserdam verzorgt de bewegwijzering al vele jaren. De verlaging van het servicebedrag vloeit voort uit een afspraak met de IVW en de gemeente Weesp.

Diverse ondernemers worden al vermeld op de bewegwijzering. Klanten, toeleveranciers en andere relaties zijn daardoor goed en snel vindbaar. Staat uw naam er nog niet op? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via www.cityoutdoorsigns.nl of telefoon 088-8885900 De deelnameprijs voor leden van de IVW bedraagt jaarlijks € 95,00 per vermelding. Deze maand komt City Outdoors Signs langs met tekst en uitleg. En een plattegrond met locaties, zodat advies kan worden gegeven waar uw bedrijfsnaam het best kan worden vermeld.

Ook de bedrijven die al op de borden staan, profiteren van de prijsverlaging. Er wordt een nieuwe overeenkomst afgesloten. Dat kan geregeld worden door een mail te sturen naar Martin Zeijlemaker (martin@cityoutdoorsigns.nl) met vermelding van uw bedrijfsgegevens.


Verkeerscontroles

De politie gaat extra controleren op het traject Hogeweyselaan-Leeuwenveldseweg-Korte Muiderweg tot de A1.

De locaties zijn gebaseerd op een jaarlijks terugkerende ongevallenanalyse. Sinds de Hogeweyselaan is opgeknapt wordt er volgens omwonenden harder gereden. Op de Korte Muiderweg gebeuren regelmatig ongelukken. Het is nog niet bekend vanaf wanneer er gecontroleerd gaat worden.