Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Overzicht inbraken
bedrijventerrein
Noord

In het kader van het KVO keurmerk rapporteert de politie met regelmaat over het aantal inbraken op het bedrijventerrein. In de periode half november-half januari is er één grote bedrijfsinbraak gemeld.

Dat was in de nacht van 12 op 13 januari. Bij een bedrijf aan de Flevolaan werden diverse goederen gestolen. De inbrekers kwamen binnen via een lichtkoepel. Daarnaast was er nog een aantal incidenten. In november werd in een leegstaand pand aan de Hogeweijselaan een inbraak gemeld. Vermoedelijk is er geprobeerd zo in het pand van de buren te komen. Op 13 januari werd geprobeerd via een rolluik bij een bedrijf aan de Eemmeerlaan binnen te dringen. Aan de Hogeweijselaan is vlak voor de kerstdagen een muntapparaat van de wasplaats opengebroken. Verderop verdween een compressor.


Welkom bij de IVW

Rijx Ontwerp is lid geworden van de IVW. Jolanda de Rijk startte met haar onderneming in 2013 en richt zich op grafisch ontwerp voor drukwerk en websites.

Het IVW-netwerk is ook zéér interessant voor startende bedrijven en zzp'ers, zoals Rijx. Bovendien is de contributie voor deze groep ondernemers verlaagd. Ook lid worden? Regel het meteen op www.ivw-weesp.nl.