Afbeelding

Verzekeringskorting bij Keurmerk Veilig Ondernemen

"Echt doen! Maak gebruik van een simpel te realiseren kostenverlaging op uw verzekeringspremie." KVO-adviseur Maarten van Weel kan het niet vaak genoeg zeggen. En het IVW-bestuur onderstreept zijn boodschap.

U las het laatst nog in de KVO-nieuwsbrief. Als u gevestigd bent op een gecertificeerd KVO-terrein, dan kunt u verzekeringskorting aanvragen bij uw verzekeringsmaatschappij. In Weesp zijn de bedrijventerreinen Noord en Nijverheidslaan KVO-gecertificeerd.

Het voordeel voor ondernemers op deze bedrijventerreinen kan oplopen tot 15% op uw bestaande premie op de verzekering voor gebouw, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie. Acht Nederlandse verzekeraars - waaronder Interpolis, Aegon, Meeus, Nationale Nederlanden, Fortis en Delta Lloyd - bieden deze korting op de huidige polis. Verzekeringsmaatschappijen zijn erbij gebaat dat uw bedrijf op een gecertificeerd KVO-terrein staat en waarbij aandacht wordt geschonken aan schoon, heel en vooral veilig.

Afgelopen weken hebben diverse ondernemers een kopie opgevraagd van het KVO-Certificaat en uit de respons blijkt dat de premiekorting op jaarbasis inderdaad kan oplopen van 250 tot 500 euro. Van Weel: "Dat laat je als ondernemer en vooral in deze tijd toch niet schieten."

De door u aangesloten verzekeringsmaatschappij verleent die korting als u een kopie van ons inmiddels 5e stercertificaat KVO aan ze toezendt. Deze kopie is simpel te verkrijgen door een verzoek aan kvo@online.nl te richten onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats.