Afbeelding

Weesp loopt voorop met vijfde 'ster' op KVO-certificaat

Het KVO-samenwerkingsverband in Weesp krijgt op 8 april opnieuw het KVO-B-certificaat uitgereikt. Het is de vijfde 'ster'. Weesp is een van de weinige gemeenten in Nederland die deze prestatie heeft kunnen leveren.

KVO is een samenwerkingsovereenkomst waarin gemeente, politie, brandweer én bedrijvenvereniging IVW met elkaar werken aan schoon, heel en veilig op de industrieterreinen Noord en Nijverheidslaan. Het certificaat wordt uitgereikt aan al deze deelnemers.


Welkom, nieuwe
leden van de IVW!

Op deze plek een korte introductie van de nieuwe IVW-leden. Dit keer Beer en Marketing Weesp.

Beer is een Weesper bedrijf dat facilitaire en technische diensten levert en op die manier ondernemers werk uit handen neemt en kosten bespaart. Dat gebeurt onder meer door gebruik te maken van collectieve inkoop.

Marketing Weesp is de werknaam van een groep betrokken Weespers die de citymarketing van Weesp oppakken. Ze zijn betrokken bij de stichting VVW (Vreemdelingen Verkeer Weesp), exploitant van de VVV-shop. Marketing Weesp wil ook het bedrijfsleven betrekken bij en laten profiteren van de promotie van de mooie en veelzijdige stad Weesp.