Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Ontbijt, broodje, zakelijke lunch, terrasje pakken, familie-etentje

Weesp heeft er dit voorjaar een rijtje etablissementen bij gekregen waar ook 'zakelijk Weesp' uitstekend terecht kan.

Zo is daar De Pitch in Golfcentrum Weesp. De begane grond is de afgelopen maanden omgevormd tot brasserie, geschikt voor zakelijke lunches en diners, maar ook voor gezellige etentjes met vrienden en familie. Op het lunchmenu staan broodjes, salades en sandwiches, 's avonds is er het 3-gangenmenu van de week of dineren à la carte. De Pitch wordt gerund door bedrijfsleider en kok Edwin Jeurissen (links op de foto boven). De brasserie is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur, behalve op zaterdag.

Wie in verband met lekker weer de werkbespreking wil verplaatsen naar een terras aan het water, heeft er met Café Lavi een keuzemogelijkheid bij. Café Lavi is de opvolger van De Kaap en is gevestigd aan de Achteromstraat, aan de sluis.

Op steenworp afstand, aan de Nieuwstraat, heeft lunchroom en bakkerij Le Perron de deuren geopend. Hier zwaaien Daphne Schilder en Doris Grooteman uit Weesp de scepter. Ze stonden al elke vrijdag met hun broodkraam op de biologische markt, maar zijn nu dus zes dagen per week in een echte winkel. Uit de ovens komt het volledige assortiment van Le Perron, dat vooral uit biologische, ambachtelijke (brood)producten bestaat. De zaak is om 8.00 uur al open voor het ontbijt.

Afbeelding