Afbeelding

Dit is wat de
IVW u allemaal
oplevert

Een actieve ondernemersvereniging, daar heb je als ondernemer echt wat aan. De IVW zet dat nog eens op een rijtje in een gloednieuwe brochure.

Deze brochure wordt gestuurd aan leden en niet-leden. Want het is voor iedereen goed om te weten dat de voordelen van het lidmaatschap groot zijn. Denk aan: drukbezochte businessclubs, leden die elkaar de opdracht gunnen, aantrekkelijke collectieve voorzieningen, kans op de award voor onderneming van het jaar en korting voor zzp'ers. Lid zijn van de IVW kost niet veel en levert veel op. Bovendien werkt de IVW op vele terreinen samen met anderen om te komen tot onder meer mooiere openbare ruimte, meer veiligheid, opleiding en re-integratie. De nieuwe IVW-brochure wordt toegezonden aan alle leden. Hij is ook op te vragen via info@ivw-weesp.nl.

Nieuwe leden

Een hartelijk welkom aan drie nieuwe leden van de IVW

DSS Weesp is bij velen al een bekende partner voor kopiƫren, printen, grafisch design en textiel bedrukken. Maar nu ook als lid van de IVW!
Ook How2Ask is lid geworden van de IVW, een bedrijf aan de Keurstraat dat specialist is in 'investigative interviewing', oftewel interviewtraining voor feitenonderzoekers. Tot slot verwelkomen we de Stichting Uiteraard Uitermeer, een groep enthousiaste Weespers die de mooiste plannen verwezenlijken op het terrein van het historische Fort Uitermeer.