Afbeelding
Foto: Brian Elings

IVW BusinessClubs
op locatie

Enkele weken geleden deden wij een oproep aan de leden om na de zomer een keer als gastheer of -vrouw te willen optreden voor de BusinessClub van de IVW. Het doet ons een zeer groot genoegen te kunnen melden dat de drie nog openstaande data kunnen worden ingevuld.

De IVW BusinessClub van 25 augustus wordt georganiseerd door Svala Auto. Niet in het autobedrijf aan de Nijverheidslaan waar we vorig jaar al te gast waren, maar in de nieuwe accommodatie van de Weesper Hockeyclub (MHCW) op Sportpark Vechtoever. Volvo-dealer Svala is een van de trouwe sponsors van deze grote sportvereniging en stelt het op prijs dit nieuwe complex aan de andere IVW-leden te laten zien.

Op 20 oktober zijn we te gast in De Bibliotheek van Weesp, alwaar Marian Buvelot graag een keer als gastvrouw optreedt en wil laten zien hoe belangrijk deze bibliotheek voor Weesp is.

De directie van Schilders- en glasbedrijf Pover stelt het bedrijf graag ter beschikking voor onze bijeenkomst op 1 december. Een mooie gelegenheid om te tonen hoe het bedrijf zich verder aan het ontwikkelen is. Vooral het spuiten van vloeren is zeer in opkomst. Recent heeft het bedrijf nog 12.000 vierkante meter bedrijfsvloer bij DENSO aangebracht.

Het zal duidelijk zijn dat het IVW-bestuur zeer content is met deze reacties en ze daarvoor zeer bedankt. Zelfs voor het volgende jaar mochten we al twee aanmeldingen ontvangen, maar dat is nog niet genoeg. Dus mocht u in 2016 een keer uw collega-ondernemers in uw bedrijf willen ontvangen, dan horen we dat graag van u via 06-20590213.

30 juni 2015
Tot slot begroeten we u weer graag op de volgende businessclub op het Golfcentrum op 30 juni (graag noteren in uw agenda), waarvoor de uitnodiging binnenkort toegezonden wordt.