Afbeelding
Foto: Brian Elings

Wijzigingen in het
IVW-bestuur

Melanie Downing is afgetreden als bestuurslid van de IVW. Haar opvolger is Jaco ter Beek, net als Melanie werkzaam bij de Rabobank Amstel en Vecht.

Hieronder stelt Jacco zich voor en neemt Melanie afscheid.

Welkom Jaco ter Beek
"Mijn naam is Jaco ter Beek en ik ben 32 jaar. Ik ben een geboren en getogen Weesper. Ik ben getrouwd en we hebben twee dochters (1 van 2 jaar en 1 van 2 weken). Na mijn bedrijfskunde opleiding ben ik bij de Rabobank gaan werken. Inmiddels heb ik bij meerdere lokale Rabobanken verschillende functies vervuld waaronder een aantal jaren als specialist Food en Agri. Ik ben altijd actief geweest in de zakelijke dienstverlening. Op dit moment ben ik accountmanager Grootzakelijke Relaties bij Rabobank Amstel en Vecht Het werkgebied strekt zich uit van Weesp, Muiden, Abcoude, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht tot Amstelveen. In mijn werk staat dienstverlening en advisering aan klanten en prospects centraal Dat kan gaan over financieringen maar veelal ook breder zoals sparren over toekomstvisie/opvolging, herstructurering of bijvoorbeeld groeiambities. Ik vind het een mooie kans om me actief in te zetten voor deze sterke bedrijvenvereniging IVW!"
Jaco ter Beek

Dank je wel Melanie Dowing
"Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik helaas vervroegd zal aftreden als bestuurslid. Dit met een dubbel gevoel gezien ik met veel plezier als penningmeester voor de vereniging heb gewerkt. Maar wel met een leuke reden gezien ik samen met mijn gezin een nieuwe uitdaging aan ga in the Big Apple, New York. Zoals altijd gaat dit natuurlijk sneller dan verwacht en zullen wij over enkele weken al gaan emigreren. Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen in mij als penningmeester en mooie bijeenkomsten. Ik wens jullie allen veel succes en voorspoed. Mogen er weer mooie zaken gebeuren in regio Weesp!
Melanie Downing