Afbeelding

Straatnaamborden Bedrijventerrein Noord verbeterd

Omdat de benaming al langere tijd te wensen overlaat en waardoor ook vaak behoorlijk naar een adres gezocht moet worden, heeft de IVW samen met de gemeente het geheel beoordeeld en het probleem wordt door de gemeente Weesp nu ook onderkend.

De bewijzering op het gehele industrieterrein wordt nu in ogenschouw genomen en daaruit moeten nu dus verbeteringen gaan volgen. Straten zonder gaan een naambord krijgen en andere worden van een nieuwe voorzien. Sommige zijn soms onleesbaar.

Inbraken
In het Weesper KVO-gebied zijn slechts twee pogingen tot inbraak gemeld in de periode mei en juni, waarvan één in een leeg pand. De andere poging was aan de Flevolaan en heeft ertoe geleid dat de camera's van ATN voortaan vroeger inschakelen. Op 8 juni werd aan de Zuiderzeelaan een wietdrogerij opgerold. Twee verdachten uit Amsterdam zijn aangehouden.

Volgende BusinessClub
De volgende BusinessClub is op 25 augustus op het fraaie nieuwe complex van de Mixed Hockeyclub Weesp, alwaar Weesper Volvo-dealer Svala Auto Weesp onze gastheer is.

Welkom (terug) bij de IVW
Op deze plek heten we het mooie Autobedrijf Splinter aan de Hogeweyselaan welkom (terug) als lid van de IVW. Neem eens een kijkej op hun website met het sterk gekozen internetadres www.splinternieuweford.nl.