Afbeelding
Foto: André Verheul

Klik hier voor drukwerk

De B2B die u nu in handen heeft, is gedrukt bij GooisDrukwerk.nl, een initiatief van uitgever Enter Media uit Weesp. GooisDrukwerk.nl is een online drukkerij die ideaal is voor grote en kleine ondernemers. Want met een paar muisklikken heb je uitstekende kwaliteit in huis tegen een superscherpe prijs.

Promotiemateriaal, briefpapier, visitekaartjes, relatiegeschenken, vlaggen en banners: het assortiment van GooisDrukwerk.nl is enorm. Op de website staat het hele assortiment uitgestald. Vijfduizend flyers voor een beurs of presentatie heb je voor nog geen vier tientjes. Een keurig aluminium gevelbord zien we staan voor slechts 31 euro. "En allemaal uitstekende kwaliteit", zegt Adri de Bruijn van Enter Media.
Hoe kan dat? Een simpele kwestie van vraag en aanbod. Drukkerijen in Nederland en België bieden de uren dat hun persen niet draaien tegen de laagste prijzen aan. Op die manier trekken ze de vraag van onder andere GooisDrukwerk.nl naar zich toe. Want orders van diverse klanten worden slim gecombineerd. De lage prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit, want uiteraard leveren deze drukkerijen gewoon hun vertrouwde vakwerk af. De klant van GooisDrukwerk.nl profiteert.

Hoewel ook particulieren gebruik kunnen maken van GooisDrukwerk.nl is het assortiment vooral gericht op de zakelijke markt. Grote en kleine ondernemers kunnen er eigenlijk alles vinden wat ze nodig hebben. Omdat GooisDrukwerk.nl onderdeel is van Enter Media, is het toch een vertrouwde Weesper deal. "Wij zijn niet alleen al 25 jaar uitgever van nieuwskranten, maar zijn ook al vele jaren actief op het gebied van software-oplossingen, grafische vormgeving en drukwerk. De stap naar GooisDrukwerk.nl is dus niet zo groot als je misschien in eerste instantie zou denken", licht De Bruijn toe.

Proef op de som
Op de redactie van B2B waren we uiteraard erg benieuwd naar deze drukkerij uit eigen huis en begonnen meteen te klikken. We kunnen niet anders zeggen: eenvoudiger kan het niet. Met een paar muisklikken bestelden we drie baniervlaggen van 1x3 meter voor bij de entree van ons kantoor. De weg wees zich vanzelf. Het downloaden van de werktekening en het uploaden van het ontwerp ging makkelijk. Een ruime week later hadden we de drie banniers in huis voor 106 euro, gratis bezorgd. Het resultaat kunt u bewonderen aan de Fijnvandraatlaan 2a.

Nu zijn we bevooroordeeld, dus ons advies is: probeer het zelf eens. Met het oog op de B2B Dagen van januari (zie elders in dit blad) een prima adres voor uw beursmateriaal.