Afbeelding
Foto: Brian Elings

B2B Dagen in januari 2016

Ze komen er weer aan, de Weesper B2B Dagen. Een ontspannen en beproefde netwerkbeurs voor Weesper ondernemers die op zoek zijn naar stijging van de omzet. En wie is dat nu niet?

Na de vorige B2B Dagen gaf bijna 60% van de standhouders aan beslist meer omzet te verwachten. De overige 40% keek ook tevreden terug en had kunnen investeren in naamsbekendheid en contacten voor de langere termijn. Dus doen we het graag weer, die B2B Dagen. Deze keer op 20 en 21 januari 2016.

De organisatie is in handen van Enter Media, uitgever van deze B2B. "Dit blad heeft als doel om Weesper bedrijven nog meer bekendheid te geven binnen Weesp, zodat je weet wat er in je eigen stad te koop is. We hopen dat dat uiteindelijk ook meer onderlinge business oplevert. En we weten allemaal dat dat volop gebeurt en dat de B2B daar ook een belangrijke rol in speelt", zegt Myrna Bos van Enter Media. "De beurs is een uitstekend instrument om datzelfde te bereiken, maar dan veel meer via het persoonlijke contact. Dat werkt toch altijd nog het beste."

Elk jaar een beurs is ook weer overdreven, zegt Myrna, maar aangezien de vorige beurs al weer bijna twee jaar geleden is, wordt het in januari wel weer eens tijd. Door de beurs nu al aan te kondigen, is er genoeg tijd voor ondernemers om in te schrijven en een goede invulling te bedenken. Het concept is onveranderd: een ontspannen en laagdrempelige netwerkbeurs voor bedrijven uit Weesp en omgeving. Het is voor alle soorten bedrijven interessant: van starters en zzp'ers tot de grotere gevestigde namen, in elke sector. De deelnemers presenteren hun producten en diensten in een stand. Minstens net zo belangrijk is dat je als ondernemer tientallen andere ondernemers spreekt en een (nog grotere) naamsbekendheid genereert. Want het persoonlijke contact is natuurlijk het belangrijkste, want daar draait het vaak om bij de gunning van business. Iets dat zeker in Weesp erg sterk leeft.

Deelnemen
De beschikbare stands zijn niet groot of ingewikkeld, dus een eenvoudige aankleding geeft al een mooi resultaat. Iedere ondernemer kan probleemloos deelnemen. Plaats van handeling wordt een bedrijfspand in Weesp, dus lekker dichtbij. De precieze locatie is nog niet bekend. Myrna Bos: "De komende periode zullen we de bedrijven benaderen met de vraag om deel te nemen. En voor wie nu al meer informatie wil: schroom niet en neem contact met ons op."