Afbeelding
Foto: Brian Elings

IVW BusinessClub oktober week eerder wegens vakantie

In verband met de herfstvakantie is de IVW BusinessClub van oktober vervroegd naar dinsdag 13 oktober. (Graag even de datum wijzigen in uw agenda). Marian Buvelot van De Bibliotheek Weesp is dan onze gastvrouw.

Tijdens deze bijeenkomst zullen zij en wethouder Herman Tuning ingaan op de sinds 1 januari 2015 ingetreden participatiewetgeving. Wat verwachten de overheid en de ondernemers van elkaar? Hoe kunnen Weesper vacatures meer door Weespers gevuld worden? De officiƫle uitnodiging volgt te zijner tijd. Inloop 15.30 uur en aanvang bijeenkomst 16.00 uur.

Op de foto hierboven ziet u de vorige BusinessClub. Svala Auto Weesp nodigde ons uit in het nieuwe clubhuis van de Mixed Hockey Club Weesp. Wederom een zeer geslaagde middag met veel contacten.


Helaas geen 100
bomen op Noord

Met financiƫle medewerking van de provincie kon de gemeente Weesp op bedrijventerrein Noord 100 bomen planten in het kader van vergroening. Helaas is het de gemeente niet gelukt om in overleg met de ondernemers aldaar alle bomen te kunnen planten, hetgeen het bestuur van de IVW zeer spijt. Slechts 60 bomen konden uiteindelijk worden geplant. Jammer!