Afbeelding
Foto: Ruth van Kessel

IVW BusinessClub
op 1 december bij
Pover Schilders

De laatste BusinessClub van dit kalenderjaar (ja, de tijd raast voorbij...) is alweer in aantocht. Op dinsdag 1 december zijn de IVW-leden uitgenodigd bij het mooie Weesper Schilders- en Glasbedrijf Pover aan de Pampuslaan.

Han Pover en zijn medewerkers zijn betrokken bij het Weesper bedrijfsleven en toonden dat al eerder door gastheer te zijn van onder andere de vorige Weesper B2B-dagen. Tijdens de BusinessClub presenteren zij hun onderneming en verder is er uiteraard weer voldoende gelegenheid om te netwerken en met elkaar terug te blikken op 2015 en vooruit te kijken naar 2016. De officiƫle uitnodiging volgt per post.

Nieuwe leden

De IVW verwelkomt twee nieuwe leden: Manege Bleijenberg en Vast Advocaten.

Manege Bleijenberg is een bekend Weesper familiebedrijf aan de 's-Gravelandseweg, een modern en veelzijdig paardensportcentrum waar iedereen van harte welkom is. Paardrijden is er mogelijk voor jong en oud. De manege is enkele jaren geleden enorm uitgebreid, waardoor een tweede overdekte rijbak is ontstaan.

Dat het IVW-netwerk tot ver over de stadsgrenzen van Weesp interessant is, bewijst het gloednieuwe kantoor Vast Advocaten uit Amsterdam-Noord. Mr. drs. Tessa Cnossen en mr. Jos Poot zijn op 1 september 2015 met dit kantoor begonnen. Beide advocaten hebben veel praktijkervaring en zijn echte vastgoedspecialisten.