Afbeelding
Foto: Brian Elings

B2B-dagen: voor groot en klein

Zin in! Op de aankondiging van de nieuwe Weesper B2B-dagen zijn al veel positieve reacties gekomen. Waaronder, heel belangrijk, ook al volop aanmeldingen. De laagdrempelige, lokale netwerkbeurs voorziet in een behoefte.
Op deze plaats houden we u op de hoogte van de aanloop van het evenement, dat plaatsvindt op 20 en 21 januari 2016.

Zo komt er net als twee jaar geleden weer een paviljoen voor starters en (andere) zzp'ers. De Weesper B2B-dagen vormen een ideale gelegenheid om elkaar te leren kennen en jezelf te promoten. Klein en groot. Bij de vorige editie is dat uitstekend bevallen. De B2B-dagen gaven starters een belangrijke duw in de rug, terwijl zzp'ers hun match konden maken met grotere bedrijven die om hun diensten zaten te springen. "Als je elkaar niet kent, gebeurt dat niet. Daarom is die beurs zo belangrijk. Bovendien is het altijd snel gezellig op zo'n beurs en juist dan komen de waardevolle gesprekken op gang", zegt Myrna Bos, die namens Enter Media de beurs nu al voor de zesde keer op poten zet.

Het wordt opnieuw een ongedwongen netwerkbeurs waar winkels, ondernemers en bedrijven, groot en klein, uit Weesp en omgeving zichzelf kunnen presenteren aan elkaar. Dat kan prominent met een stand of flexibel aan een statafel op de beursvloer. De bezoekers van de beurs zijn de deelnemers zelf en de vele andere ondernemers die verwacht worden om te netwerken. Tijdens de laatste beurs in 2014 zijn er enkele honderden bezoekers geweest. Deelnemers kunnen op allerlei manieren meedoen, bijvoorbeeld met een stand inclusief een advertentie in de beurskrant. Voor wie dat (nog) een te grote investering is, is er een speciaal arrangement waarbij in plaats van een stand een plekje aan een van de zzp-tafels wordt gereserveerd. Waar de beurs wordt gehouden, is nog niet helemaal bekend. In elk geval in Weesp en zeer waarschijnlijk op bedrijventerrein Noord, maar de beslissing over welk pand het precies wordt, valt binnenkort. De data staan wel al vast: 20 en 21 januari 2016. Noteer ze alvast in uw agenda.

Myrna twijfelt er niet aan dat ook de komende editie van de Weesper B2B-dagen gewaardeerd zal worden. "Je merkt duidelijk dat het overal weer wat beter gaat, dat ondernemers zich willen laten zien, dat ze trots zijn op hun producten en hun bedrijf. Die positieve vibe hopen we natuurlijk vast te houden tot in januari en ver daarna." Het doel van de beurs is om bedrijven uit Weesp en directe omgeving zichzelf te laten presenteren aan andere bedrijven uit de regio onder het motto: 'Ik haal het liever in Weesp'.

Meer informatie over reservering, prijzen en voorwaarden bij Myrna Bos van Enter Media via myrna@entermedia.nl.