Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

'Dank voor alle kaarten en bloemen'

Zeer actief en betrokken, scherp als geen ander, en dan ineens neemt het leven een dramatische wending. Uitvoerend-secretaris Cor van der Poel van de IVW is getroffen door een herseninfarct en staat voor een langdurige revalidatie.

Cor verblijft in revalidatiecentrum Naarderheem in Naarden. Daar werkt hij aan het herstel van uitgevallen functies. Als er energie over is, kan Cor het niet laten toch ook wat van zijn IVW-werk op te pakken, voor zover mogelijk.

Vanuit Naarderheem meldt Cor: "Ik kan het goed verwerken. Er is nog een lange weg te gaan. Mijn linkerarm zal waarschijnlijk niet meer in orde komen, maar alla, als ik maar weer kan lopen en zelfstandig kan zijn. Ik bedank de velen die mij via een kaart of bloemen een hart onder de riem hebben gestoken. Fantastisch!"

"Ten opzichte van de leegstand doet het mij goed dat er bedrijven bij komen. Bijvoorbeeld de nieuwe bedrijven in het voormalige pand van Stout Verlichting en de vestiging van Brezan in het oude Hapeco-pand."

"Nog niet alle leden hebben hun contributie al betaald (een stuk of zestien). Ik roep hen op dat snel in orde te maken. Verder wijs ik iedereen vast op de BusinessClub van 1 december en de altijd drukbezochte nieuwjaarsreceptie op 12 januari, met de bekendmaking van de Weesper Onderneming van het Jaar."

"Ik heb nu minder contact met de gemeente, maar via voorzitter Wim Zagt spelen we alle gemelde problemen door aan de gemeente."

Het adres van Cor is voorlopig:
2e etage, kamer 20
Naarderheem Revalidatiecentrum
Amersfoortsestraatweg 1
1411 HB Naarden