Afbeelding
Foto: Brian Elings

Beurs-to-be

Leuke reacties, positieve signalen, goede contacten, plezierige mensen en hier en daar zelfs al wat nieuwe business. Zo keken we terug op de vorige Weesper B2B-dagen. Op 20 en 21 januari 2016 pakken we de draad daar graag weer op. Hebt u zich al aangemeld? Want de Weesper B2B-dagen worden weer de place to be. Of laten we zeggen: de beurs-to-be.

Meteen even de agenda trekken: de Weesper B2B-dagen zijn op 20 en 21 januari 2016 op bedrijventerrein Noord in Weesp. Het wordt weer een ontspannen en laagdrempelige netwerkbeurs voor ondernemers uit Weesp en directe omgeving. Van groot tot klein en in elke sector. Een bijeenkomst die zijn waarde bewezen heeft.

Bij de vorige editie presenteerde ruim veertig bedrijven zich en kwamen vele andere ondernemers als bezoekers. De beurs vond toen plaats in de bedrijfshal van Weesper Schilders- en Glasbedrijf Pover. Edwin Ferwerda van Pover gaf toen al aan dat er tekenen waren van economisch herstel. Veel meer Weesper ondernemers lieten zich destijds al positief uit over de toekomst. Uit een korte enquête die we deden onder de standhouders kwam naar voren dat 75% meer vertrouwen in de economische toekomst van zijn of haar bedrijf zei te hebben dan twee jaar daarvoor. 70% verwachtte een groei van de omzet. Het vertrouwen in de economie werd uitgedrukt in het rapportcijfer 7,5. Het vertrouwen in de eigen onderneming kreeg een 8.
Hoe die cijfers nu liggen, weten we niet. Maar we gaan het uiteraard vragen aan de deelnemers van de B2B-dagen 2016. Hebt u zich trouwens al ingeschreven? Of ten minste al nagedacht over de mogelijkheden? De belangstelling voor stands is al flink op gang gekomen. Verder zijn er ook kleinere bedrijven en zzp'ers die de Weesper B2B-dagen aangrijpen als dé gelegenheid om zich te presenteren aan potentiële toekomstige zakenrelaties.Voor de startende ondernemer is er een voordelige mogelijkheid om aan de beurs mee te doen. Vraag gerust naar deze mogelijkheid.

Kijk niet raar op als je meteen een mooie deal overhoudt aan de Weesper B2B-dagen. Bij de vorige editie werden meteen enkele opdrachten binnengesleept, hoewel de meesten de beurs vooral zien als investering in contacten voor de langere termijn. Bij 70% van de ondernemers in 2014 ging het voornamelijk om het verwerven of vergroten van de naamsbekendheid, terwijl het andere deel naar de beurs kwam om een specifiek product onder de aandacht te brengen.

Inschrijven of meer informatie? Neem contact op met Myrna Bos van Enter Media:
myrna@entermedia.nl of 06-11002679.