Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Wethouder vraagt om input Nijverheidslaan

Op uitnodiging van wethouder Economische Zaken Herman Tuning waren er op 27 oktober zo'n dertig ondernemers, bewoners en pandeigenaren toegestroomd naar de Nijverheidslaan 15-17. Dit alles om te praten over de toekomst van het bedrijventerrein. Sun Test stelde haar deuren open voor deze bijeenkomt.

Het overleg was ingepland omdat wethouder Tuning graag een aantal knopen wil doorhakken over een mogelijke ontwikkelingsrichting van het bedrijventerrein. De wethouder wil daarmee ondernemers, bewoners en pandeigenaren duidelijkheid geven over de toekomst van het gebied. Na een korte presentatie over de stand van zaken en drie mogelijke ontwikkelingsrichtingen, konden de aanwezigen hun mening geven. Uit de zaal waren verschillende geluiden te horen. Zo ging het over het onderhoud van het openbaar gebied en de riolering. Enkele ondernemers in de zaal lieten weten dat het voor hen vooral belangrijk is dat ze zonder belemmeringen hun bedrijfsvoering kunnen uitvoeren. Er gingen ook stemmen op om delen van het bedrijventerrein een bredere bestemming te geven om zo bedrijfswoningen en horeca toe te staan. De wethouder eindigde de avond door de aanwezigen te bedanken voor hun aanwezigheid en input. Begin volgend jaar wil de wethouder de gemeenteraad een voorstel doen ten aanzien van de ontwikkelingsrichting.

Felicitaties aan
de Beste Bouwer

Van Wijnen is door WoningmarktNL (Building Business) uitgeroepen tot Beste Bouwer van 2015. Een succes dat zeker ook afstraalt op en mede mogelijk is gemaakt door de Weesper vestiging (Van Wijnen Midden). De IVW feliciteert Van Wijnen dan ook van harte. Van Wijnen mag zich de bouwer met de beste reputatie in de branche noemen. Vijftig ondernemingen streden om de titel van deze nieuwe publieksprijs en meer dan vijfduizend vastgoedprofessionals gaven hun top drie van bouwers door.