Afbeelding
Foto: André Verheul

Wie o wie wint deze keer de felbegeerde IVW Award?

In het diepste geheim heeft de jury van de IVW-verkiezing zich gebogen over de vraag welk bedrijf zich 'De Weesper Onderneming van 2015' mag noemen. De winnaar wordt zoals altijd bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de IVW.

Een ding is duidelijk, met zo veel aansprekende bedrijven met zowel regionale, nationale en/of zelfs internationale uitstraling is er keus genoeg en dat maakt de uitverkiezing dan weer uiterst lastig. Maar met weloverwogen argumenten is er een bedrijf uitverkoren dat deze uitverkiezing dubbel en dwars verdient. De nieuwjaarsreceptie van de IVW is op dinsdag 12 januari in theater City of Wesopa, met verder de altijd boeiende en nooit al te lange nieuwjaarstoespraken van IVW-voorzitter Wim Zagt en wethouder Herman Tuning. Plus natuurlijk het heffen van het glas en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Welkom Inxrease!

We heten Max Boeckhorst en Petra Korevaar met hun adviesbureau Inxrease van harte welkom als nieuw lid van onze waardevolle IVW.

Inxrease zorgt ervoor om medewerkers optimaal te laten functioneren, als individu én als teamlid. Zodat ze niet alleen groeien in hun eigen verantwoordelijkheid, maar ook in de samenwerking met anderen. Dat doet dit Weesper adviesbureau onder meer via coaching, loopbaanbegeleiding en organisatieadvies en veranderingsmanagement. ABN Amro, UWV en VU Medisch Centrum behoren tot hun klanten.