Afbeelding
Foto: Brian Elings

Tot ziens op de B2B Dagen!

1. Wat, waar en wanneer zijn de Weesper B2B Dagen?
Het zijn twee ontspannen netwerkdagen voor ondernemers uit Weesp en omgeving in de vorm van een laagdrempelige en gezellige beurs. Het doel is om jezelf te presenteren, contacten te leggen en wie weet zaken te doen. Dat kan met een voordeliger leverancier zijn of met een nieuwe klant. Of allebei! De Weesper B2B Dagen worden gehouden op 20 en 21 januari 2016 in de showrooms van Bosch Car Service aan de Hogeweyselaan. De ruimte wordt fraai aangekleed, zodat een echte beurssfeer ontstaat. Uiteraard wordt de catering uitstekend verzorgd door een Weesper cateraar. De sfeer zal ongedwongen zijn, de gesprekken mals en de contacten waardevol. De tweede avond wordt afgesloten met een diner. Kortom, voor elke Weesper ondernemer 'de beurs to be'.

2. Voor wie is het interessant?
Voor wie niet? Of je nu een grote leverancier bent of een kleine dienstverlener of andersom, de Weesper B2B Dagen zijn voor iedereen interessant die (nog) verder wil kijken naar de markt in Weesp. Het netwerk van de Weesper ondernemers is enorm, dus is het niet meteen direct, dan is het zeker indirect dat u interessante contacten opdoet, binnen en buiten Weesp.

3. Hoe kan ik deelnemen?
Met een eenvoudige stand óf een zzp-tafel. De standruimte staat voor u klaar; dus met een tafel, misschien wat showroomattributen en/of een mooie presentatie steelt u al snel de show. U kunt er uiteraard nog meer werk van maken, want voor de mooiste stand is er een prijs.
Voor zzp'ers is er een mogelijkheid om tegen een gunstiger tarief een statafel te benutten als 'stand'. Voor standhouders en zzp'ers geldt: de gesprekken en de visitekaartjes doen de rest.
Overigens komen er niet alleen standhouders naar de beurs, iederéén is straks welkom op de 20e en 21e januari. In de voorgaande editie telden we enkele honderden bezoekers. Als daar geen interessante contacten tussen zitten...

4. Zijn er al veel deelnemers?
Nou en of! En de teller tikt lekker door. We mogen in elk geval rekenen op de aanwezigheid van Pover Schilders, Rabobank Amstel en Vecht, ING Bank, Hollands Glorie, de gemeente Weesp, de IVW, DSS Achter de Grachten, Van Lonkhuizen Makelaars, Acacia, De Weesper Boekhandel, ASW, MainEnergie, Complicity, ATN Beveiliging, Car Service Direct, De Bootsmannen/Pampus Events, Voskuil Verhuur Service, Agros, Van Elten van de Griend Netwerk Notarissen, Hoveniersbedrijf Gé Leurs, Rex International, Svala Auto Weesp, Ford Splinter, Nodema, JAN Accountants, GooisDrukwerk.nl en de Weesper Onderneming van het Jaar 2014: Wim Bos. Dit is niet de volledige lijst, want er komen elke dag nieuwe bij.

5. Hoe zijn de vorige B2B Dagen bevallen?
Zeer goed. Tijdens de vorige editie, begin 2014, hielden we een kleine enquête onder de deelnemers en wat bleek? Bijna 60% van de standhouders gaf aan beslist meer omzet te verwachten. De overige 40% keek ook tevreden terug en had kunnen investeren in naamsbekendheid en contacten voor de langere termijn.

6. Kan ik nog inschrijven? En waar?
Graag zelfs, want er is nog ruimte. Ga voor het aanvragen van een beursplekje of meer informatie naar www.entermedia.nl/b2bdagen.
Of neem contact op met Myrna Bos:
myrna@entermedia.nl of 06-11002679.

7. Als ik meedoe, kom ik dan ook in B2B?
Dat zou heel goed kunnen. In ons blad schrijven we graag over alle bedrijven die iets moois te vertellen hebben en daarbij hebben onze adverteerders én standhouders een streepje voor. We kunnen het mooi bespreken op 20 en 21 januari op de beurs.

Foto's Brian Elings

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding