Afbeelding
Foto: Van Lonkhuizen

Gevelrenovatiefonds gaat langer door

Omdat het fonds nog niet uitgeput is, blijft het mogelijk om nog een uitvraag te toen uit het gevelrenovatiefonds. Met het gevelrenovatie fonds kunt u niet alleen een subsidie krijgen om uw gevel op te knappen, ook het renoveren van uw voorterrein of de aanleg of verbetering groen voor de deur is subsidiabel.

Hieronder daarom nog even kort de voorwaarden uit het fonds:
- Uw bedrijfspand bevindt zich op bedrijventerrein Noord.
- De renovatie zorgt voor een significante verbetering van het aanzicht van het pand en is vanaf de openbare weg zichtbaar.
- Uw aanvraag ligt tussen de € 2.500,- en € 15.000,- en bedraagt maximaal 25% van de totale investering.
- U bent nog niet begonnen met de uitvoering.
Andere bedrijven als Fox Productions aan de Flevolaan en Windsma aan de Pampuslaan gingen u voor. "Wacht daarom niet langer en werk samen met ons aan een nog mooier bedrijventerrein", aldus Glenn Janssen van de gemeente Weesp. Wie meer wil weten, kan terecht op www.weesp.nl/gevelrenovatiefonds.


Award voor Wim Gerritsen

Ons bestuurslid Wim Gerritsen is met zijn onderneming Multicopy Diemen in de prijzen gevallen. Het gaat om de Web-to-Print Award 2015, uitgereikt tijdens de 20 Conventie van Franchise Services Inc.

Het gaat om een opdracht voor de grote drogisterijketen Faco/Dio uit Diemen. Met Web-to-Print kan een bedrijf online de huisstijl bewaken en tegelijkertijd bestellen. "Met een enkele druk op de knop kan drukwerk binnen de huisstijl worden gemaakt, veranderd en besteld. Dat scheelt veel irritatie, tijd en kosten voor de gebruiker. Maar daarnaast geeft het systeem veel informatie waarmee communicatieprocessen kunnen worden verbeterd", zo legt Wim graag nog even uit.