Afbeelding
Foto: André Verheul

Contact met de
gemeente

Heeft u contacten met de gemeente Weesp en vindt u dat de afhandeling te lang duurt of bent u het niet eens met een bepaalde gang van zaken, laat het de IVW dan weten.

Het bestuur van de IVW heeft goede contacten op het stadhuis. Echter, onze vaste contactpersoon bedrijfscontactfunctionaris Glenn Janssen heeft de gemeente verlaten. Op dit moment is nog niet precies bekend hoe de opvolging wordt geregeld. Uitvoerend-secretaris Cor van der Poel zegt: "Het is jammer dat hij weggaat na een paar jaar in die functie te hebben gewerkt. Een functie waar wij ons lang hard voor hebben gemaakt. In ons belangrijke economische gebied móet er een goede wisselwerking tussen de gemeente en de bedrijven zijn. Dat is onontbeerlijk! Snelheid van handelen is voor een ondernemer een eerste vereiste en vooral het contact met de gemeente moet goed geregeld zijn, via de telefoon, schriftelijk of mail of bij een bezoek aan het stadhuis. Dus, loopt iets niet naar wens, laat het ons dan weten via corvanderpoel@planet.nl." Hij heeft er vertrouwen in dat de opvolging van Glenn Janssen snel en goed geregeld wordt.


Inbraken

Elke inbraak is er een te veel. Dit zijn de meldingen over november t/m januari in ons KVO-gebied.

21-22 november 2015: Inbraak bedrijf Zuiderzeelaan, alarmkast vernield, twee kluizen opengebroken, veel geld weg.
25 januari 2016: Poging inbraak garagebox Bloemendalerweg.
25-26 januari 2016: Inbraak garagebox Zuiderzeelaan, veel gereedschap weggenomen.

Het geeft aan dat preventie en oplettendheid zijn vruchten afwerpt. Maar ook dat het belangrijk blijft alert te blijven, want een inbraak geeft veel ellende en de schade kan groot zijn.