Afbeelding
Foto: Brian Elings

Europese award voor
Solarclarity

Solarclarity is beloond met de Top Brand PV Europe 2016 Award.

Solarclarity scoort bovengemiddeld hoog op naamsbekendheid, klanttevredenheid en breedte/diepte van het portfolio. De award helpt installateurs bij het maken van een keuze voor een groothandel. Daarnaast geeft het aan hoe een merk het doet ten opzichte van andere aanbieders in de markt. Het certificaat wordt sinds een aantal jaar afgegeven aan Europese groothandels in zonnepanelen wier merk bovengemiddeld scoort in vergelijking met concurrenten. Het is de eerste keer dat het certificaat is afgegeven in Nederland. "Dit is een extra stimulans om marktspecifieke verwachtingen en wensen van installateurs ook in de toekomst waar te blijven maken", zegt Peter Desmet van Solarclarity.

Onmimark ondersteunt 'dreamteams'

Ook dit jaar ondersteunt Omnimark diverse studententeams uit de Dreamhal van de TU Delft. Omnimarks succesvolle samenwerking met het Nuon Solar Team is de aanleiding geweest om de sponsoring verder uit te breiden.

"De teams uit de Dreamhal van de TU Delft zijn stuk voor stuk unieke samenwerkingen tussen studenten van diverse faculteiten", meldt Hwie-Bing Kwee op de website van zijn Weesper bedrijf. Omnimark sponsort samen met 3M nu vijf teams, waaronder het Nuon Solar Team. De teams worden ondersteund in de aankleding van het object van de studie. Dit proces start met de designbegeleiding, waarop de productie en montage van de veelal foliewrapproducties volgt.