Afbeelding
Foto: André Verheul

De gemeenteraad wil van u horen

De gemeenteraad van Weesp is bezig met het uitvoerig bestuurskrachtonderzoek. Er is al een digitale ondernemingspeiling geweest. Het vervolg bestaat uit 'stadsgesprekken', met op 27 juni een avond speciaal voor de ondernemers in Weesp.

De raad noemt het onderzoek 'Weesp meet eigen kracht'. Het moet informatie opleveren uit alle delen van de samenleving over hoe de gemeente haar zaakjes voor elkaar heeft of niet. De uitkomsten van het onderzoek zijn de basis voor een raadsbesluit over hoe Weesp in de toekomst het liefst verder gaat: zelfstandig, in een samenwerkingsverband met andere gemeenten of in een nieuwe gemeente (na een gemeentefusie).

Ook de ondernemers worden nauw bij dit onderzoek betrokken. De gemeenteraad vraagt ondernemers dan ook medewerking te verlenen aan de stadsgesprekken: 'Uw mening telt!' Het stadsgesprek met de ondernemers is op maandag 27 juni van 19.30 tot 22.00 uur in het stadhuis. De IVW sluit zich aan bij de oproep om deel te nemen. Aanmelden kan via weespmeeteigenkracht@weesp.nl of telefonisch (0294) 491391.