Afbeelding

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

De algemene ledenvergadering van de IVW is akkoord gegaan met de voorgestelde wijzigingen in het bestuur. Wim Gerritsen en Wim Zagt vertrekken, Ingrid Kikkert en Jantine Zeeman nemen hun plaatsen in. Beide nieuwelingen stellen zichzelf voor.

Na bij kantoren in Nieuwegein en Amsterdam als bedrijfsmakelaar werkzaam te zijn geweest, kwam Ingrid Kikkert (foto boven) in 2002 terecht bij Van Lonkhuizen Makelaars. Met veel plezier heeft ze kennisgemaakt met een groot aantal ondernemers. Ze woont sinds 1996 in Nederhorst den Berg met haar man en hun twee dochters van 14 en 17 jaar. "Graag draag ik mijn steentje bij aan de schone taak die de IVW uitvoert. Belangrijk hierin is de instandhouding en upgrading van de bedrijventerreinen. Weesp kenmerkt zich steeds meer door een groot aantal eigenaar/gebruikers en daarmee is vaak het gebouw het pensioen van de ondernemer. Om de waarde van de gebouwen naar de toekomst te waarborgen is het van belang dat het bedrijventerrein er verzorgd en aantrekkelijk bij ligt en daarmee nieuwe ondernemers aantrekt. Mijn doel is ook om nieuwe bedrijven enthousiast te maken voor de IVW. Hoe groter de vereniging, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen."

Jantine Zeeman (foto rechtsonder) woont met veel plezier deze maand precies 10 jaar in Weesp. Met haar bedrijf Jantine Zeeman Communicatie werkt ze als strategisch communicatieadviseur en communicatietrainer voor het onderwijs en de informatiedienstverlening. In oktober 2015 startte ze onder de paraplu van CityStarter met CitySeat. CitySeat verhuurt vergaderruimten en flexibele werkplekken voor zelfstandige professionals. "Ik ben enthousiast en gedreven, zie altijd kansen en werk graag samen om nieuwe dingen tot stand te brengen. Ik wil mij graag inzetten om de belangen van de Weesper ondernemers te behartigen, hen te verbinden en mogelijkheden te creƫren om elkaar te inspireren", zo laat ze weten.

Afbeelding