Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Tip: 17 september Concert aan
de Steiger

Een tip van de IVW voor ondernemers die Weesp eens op een andere manier willen leren kennen: op 17 september is er het Concert op de Steiger.

Het belooft een heerlijke avond te worden aan het water van de Vecht bij café en IVW-lid 't Helletje aan de Stationsweg. Op het repertoire allerlei bekende hits van nationale en internationale artiesten. Niet alleen luisteren, ook meezingen is de bedoeling Het orkest van Nardinc onder leiding van Marco de Jong zorgt voor de muziek. Gastheer en -vrouw zijn de musicalsterren Rolf Koster en Brigitte Nijman. Aanvang 20.30 uur.

Nieuwe leden IVW

Op deze plek stellen we graag de nieuwe leden aan u voor. Deze keer Pompdirect en Jantine Zeeman Communicatie.

Pompdirect levert en onderhoudt allerlei soorten pompen en mixers. Ook kan het Weesper bedrijf ingeschakeld worden voor installeren, reparatie en het leveren van onderdelen. Pompdirect is sinds vorig jaar gevestigd aan de Bloemendalerweg, het vorige pand van Drukkerij Ruitenbeek.

Jantine Zeeman geeft training en advies op het gebied van communicatie. Daarnaast is ze de vrouw achter CitySeat, de flexibele werkplekken en vergaderruimtes in Weesp. Jantine is deze zomer toegetreden tot het IVW-bestuur.

Ook profiteren van het lidmaatschap van de IVW? Kijk op www.ivw-weesp.nl of stuur een mailtje aan corvanderpoel@ivwweesp.nl.