Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Met de IVW naar de 'Hollandse keuken op eigen wijze'

Met veel plezier organiseren wij weer een BusinessClub om alle collega-ondernemers te ontmoeten. Deze BusinessClub wordt gehouden op woensdag 12 oktober (dus niet op de gebruikelijke dinsdag). Wij zijn van harte welkom bij café-restaurant Aaltje aan de Herengracht 33 in Weesp.

De uitbaters Jordi Dekker en Gijs Numan willen graag de ondernemers uit ons werkgebied ontvangen en hun bedrijf presenteren. Aaltje voert als slogan 'Hollandse keuken op eigen wijze'. Zij gaan ons vast vertellen wat zij daarmee bedoelen. Vooral de mogelijkheden voor de zakelijke markt komen aan de orde: vergaderingen/meetings, netwerkborrels, diners en natuurlijk de bedrijfsuitjes tijden de feestdagen. Aaltje is gevstigd in een oud monumentaal pand, een graanpakhuis uit de 19e eeuw toen rijke kooplieden uit Amsterdam hier belangrijke burgers waren en ook hun mooie huizen in het centrum van Weesp lieten bouwen. Onderdeel van het programma is een presentatie van Wispe Bier. De BusinessClub is toegankelijk voor alle leden van de IVW. Aanmelden kan via de e-mail die aan de leden is verstuurd.

Nieuwe leden

De IVW verwelkomt Gemeco Fijnmetaal als nieuw lid.

Het vertrouwde Weesper bedrijf is bezig met uitbreiding, vernieuwing én een verhuizing naar bedrijventerrein Noord. Allemaal goede redenen om lid te worden van de IVW. Maak kennis met dit mooie bedrijf op www.gemeco-fijnmetaal.nl.