Afbeelding

Weesper hoogstandje

Hoe leuk is het als je met een noviteit je op de VT wonen&designbeurs kunt presenteren? Dat overkwam vorige maand Best-Fix met een bijzonder schuifdeursysteem van Protek, waarvoor Best-Fix de importeur in de Benelux is. De stand inrichten was nog een hele uitdaging, maar met hulp van Bos Transport Service, Studio PG en CJ Meubels werd de klus gefikst. Een Weesper logistiek hoogstandje.

Hoe laat je in een stand met hardboardwandjes zien hoe niet alleen schuifdeuren kunnen verdwijnen in muren, maar ook televisies en tafels onzichtbaar kunnen worden weggeschoven? Hoe toon je alle mogelijkheden van de noviteit Big Foot aan de bezoekers van de woonbeurs? Hoe krijg je dit voor elkaar? "En dan ben ik toch altijd weer zo blij met ons netwerk in Weesp", zo blikt een enthousiaste Jocelyn de Waard van Best-Fix Schuifdeursystemen terug op het woonbeursavontuur. "Bos Transport Service, Studio PG, CJ Meubels en wij hebben de koppen bij elkaar gestoken en er een strak plan voor gemaakt. Iedereen dacht mee en de pluim voor het succes van onze aanwezigheid op de woonbeurs is dan ook voor ons alle vier."

Noviteit

Het schuifsysteem Big Foot van Protek creƫert opbergruimte in muren, waarmee boekenkasten, televisies en ook tafels onzichtbaar in wanden verdwijnen. "De mogelijkheden zijn bijna oneindig", legt De Waard uit. "Dat maakt het bergingssysteem uiterst ruimtebesparend. Een nieuw fenomeen in inrichtingsland dat hoog op de factor duurzaamheid inzet. Bij elkaar genoeg reden voor Best-Fix om zich te presenteren op de woonbeurs." De Waard vertelt over de drukte in de stand en de bezoekers die, gewapend met bouwtekeningen, ter plekke met het team van Best-Fix wilden uitpuzzelen hoe de diverse schuifdeursystemen toepasbaar zouden kunnen zijn in hun huis. Zes lange dagen hectiek, met overweldigende aandacht vanuit zowel de particuliere als de zakelijke markt: het was meer dan de moeite waard. De schuifdeur die CJ Meubels speciaal voor de beurs had vervaardigd om het systeem voor op de muur te demonstreren, oogstte ook veel bewondering.

Italiaans

Zoals vaker koos Best-Fix ook voor dit avontuur voor het vervoer door Bos Transport Service. Standbouwer PG ging de uitdaging aan om de schuifdeursystemen levensecht te demonstreren in speciale wanden. De Waard: "Ik moet nog lachen als ik eraan terugdenk hoe de Italiaanse technicus van Protek, die geen woord Engels sprak, moest samenwerken met de mannen van Studio PG. Het was heel lastig, maar dankzij de enorme inzet heel goed gelukt. En dat CJ Meubels in een paar dagen tijd een trendy deurpaneel voor de beurs realiseerde was natuurlijk top! Deze gezamenlijke inspanning laat het succes op de beurs een gedeeld succes voor ons allemaal zijn."