Alvast noteren: 10 januari 2017 nieuwjaarsreceptie IVW

De datum voor de altijd zeer drukbezochte nieuwjaarsreceptie is vastgesteld op woensdag 10 januari 2017. Plaats van handeling is zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk het Weesper theater City of Wesopa.

Wij plannen altijd vroegtijdig deze datum om bijtijds te kunnen noteren in de agenda's. De inloop is vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur houdt onze voorzitter Reinier Mommaal zijn nieuwjaarsspeech. Namens B en W zal wethouder Herman Tuning van Economische Zaken aangeven wat de gemeente gaat doen in het komende jaar om het bedrijfsleven van Weesp verder te helpen. Verder is er natuurlijk weer de bekendmaking van de Weesper Ondernemer van het Jaar, altijd een hoogtepunt van de receptie. De jury, bestaande uit notaris Niels van de Griend, wethouder Herman Tuning en IVW-voorzitter Reinier Mommaal, zal ongetwijfeld weer een moeilijke keuze moeten maken, want er zijn veel mooie bedrijven in ons werkgebied.
Het bestuur van de IVW hoopt natuurlijk weer op een zeer geanimeerde en sfeervolle receptie met een heerlijk hapje en drankje, waar onze leden elkaar weer het beste toewensen. Kortom: 10 januari 2017 is een datum om nu alvast te noteren.