Afbeelding
Foto: André Verheul

Heerlijke BusinessClub in restaurant Aaltje

Gijs Numan en Jordi Dekker waren in hun heerlijke restaurant Aaltje onze gastheren voor de IVW BusinessClub van oktober. Het werd een smakelijke bijeenkomst die paste op 'de eigen wijze' waarop deze enthousiaste ondernemers aan de weg timmeren.

Veel Weespers weten de weg naar de Herengracht inmiddels te vinden voor een lekker 'maaltje bij Aaltje'. Tijdens de BusinessClub werd duidelijk dat Aaltje ook voor de zakelijke markt het nodige te bieden heeft: vergaderingen, meetings, netwerkborrels en bedrijfsuitjes, om eens wat te noemen. Tijdens de BusinessClub kregen we ook het laatste IVW-nieuws van onze voorzitter Reinier Mommaal te horen en namen de gebroeders Vellenga ons mee in het Wispe-avontuur dat ze in de voormalige kerk aan de Herengracht willen starten. Kortom: deze BusinessClub stond bol van het aanstekelijke ondernemerschap van jonge Weesper entrepreneurs.

De volgende BusinessClub is op dinsdag 29 november in het fraaie torenfort aan de Ossenmarkt 44, alwaar de Kreatieve Groep Weesp onze gastheer is. We ontmoeten u daar graag.