Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Mooie nieuwe uitstraling voor winkelcentrum

De laatste maanden was het een komen en gaan van timmerlieden, installateurs en stratenmakers. Maar nu is winkelcentrum Hogeweij helemaal klaar. En het resultaat mag er zijn!

Zo gedateerd als het winkelcentrum aan de Amstellandlaan er op het laatst bijstond, zo fraai, eigentijds en aantrekkelijk is het nu. De gevels zijn voorzien van donkerrode bakstenen en oranje kozijnen, de overkappingen zijn aangepast en daarmee is de uitstraling enorm verbeterd. De supermarkten Albert Heijn en Deen zijn nog steeds de grote publiekstrekkers, waarbij Albert Heijn ook van binnen vernieuwd is. In totaal zijn er dertien ondernemers gevestigd, waaronder ook Primera, Etos en Gall & Gall. Op 3 december was er een feestelijke heropening.

Uitleg van directeur Golfcentrum

De DGA van Golfcentrum Weesp, Joost Boelens, is naar voren getreden met zijn verhaal over de plotselinge sluiting van de golfbaan.

In de algemene ledenvergadering van de golfvereniging en in het WeesperNieuws legde een breekbare Boelens uit dat hij als gevolg van stress en ziekte niet anders meer kon dan zich terugtrekken. Volgens hem was er back-up geregeld, maar toen dat niet bleek te functioneren, moest er een slot op het hek. Bij klanten van de baan en de leden van de golfvereniging kwam dat over alsof Boelens gewoon was weggelopen. De leden van de golfvereniging houden de baan sindsdien met vereende krachten draaiende. Ze bleken matig geïnteresseerd in Boelens' verhaal en wilden liever horen wat zijn oplossing was. Boelens heeft die niet. Hij hoopt dat iemand de exploitatie en zijn aandelen (51%) wil overnemen.