Afbeelding
Foto: André Verheul

Welkom bij de IVW

Of je nu groot of wat kleiner bent, de IVW is een bedrijvenvereniging die voor elke onderneming veel te bieden heeft. Daar zijn ook Samen Administratie en Studio 228 van overtuigd. We heten ze van harte welkom als nieuw lid.

Studio 228 is een informeel ontwerpbureau voor grafisch ontwerp, verpakkingsontwerp, ontwerp voor internet en creatieve beeldbewerking. In de afgelopen jaren zijn er tal van projecten gerealiseerd voor zowel grote organisaties als voor kleine start-ups. Jelle Bliek opereert met dit bedrijf vanuit de Loes van Marlestraat in Weesp en heeft zijn studio in Amsterdam.

Samen Administratie & Advies biedt ondernemers innovatieve oplossingen op het gebied van accountancy, boekhouding en financiële planning. Een team van financiële professionals bedient ondernemers in heel Nederland. Menno ten Have is de directeur, inderdaad: de broer van Frank ten Have van de kersverse Onderneming van het Jaar.

Ook lid worden? Voor het geld hoef je het niet te laten. Regel het meteen op www.ivw-weesp.nl.


BC bij de gemeente

De volgende IVW BusinessClub wordt dinsdag 7 maart gehouden in het stadhuis. Wethouder Herman Tuning van Economische Zaken is namens het college van B en W de gastheer.

De businessclub is hét moment om nieuwe contacten te leggen en met elkaar bij te praten. Zeker in het fraaie stadhuis is dat een welbestede middag. Leden van de IVW ontvangen een digitale uitnodiging.