Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Cor van der Poel stopt met zijn werk voor IVW

Uitvoerend-secretaris Cor van der Poel zet na 12 jaar een punt achter zijn werkzaamheden bij de IVW. Hieronder legt hij zijn vertrek zelf uit.

"Ik stop met mijn activiteiten voor bedrijvenvereniging IVW. Jarenlang en met veel ambitie en geestdrift heb ik de post 'spin in het web' in de vereniging ingevuld, maar ik vind het wel genoeg na twaalf jaar; Vier periodes van drie jaar heb ik ingevuld en ik ga geen vijfde termijn in. Overigens vind ik het wel een beetje jammer, maar het zij zo."
"Vanaf september 2005 ben ik gaan meedraaien toen Cees van Vliet mij vroeg of ik geïnteresseerd was in een functie bij de IVW, terwijl ik op dat moment nog volop bezig was met het feestjaar Weesp 650 jaar stadsrechten. Echter, als man van het bedrijfsleven en na tien jaar wethouderschap Economie zei ik meteen JA. Die sector heeft mij altijd geboeid en de ondernemers van Weesp waren mij goed bekend. Ik heb een mooie tijd meegemaakt: de goede sfeer binnen de honderden ondernemers, het mooie bedrijfsleven in Weesp en prachtige ondernemingen met nationale en internationale roem."

"Verder ben ik door mijn verlamming ten gevolge van een herseninfarct ook mijn mobiliteit kwijtgeraakt. Daardoor is het rechtstreekse contact met de ondernemers een stuk minder geworden. Ik hoop een goede opvolger te krijgen. Ik vertrek per 1 juli 2017."

Afbeelding