Ledenvergadering IVW te gast bij FC Weesp

De Algemene Ledenvergadering van de IVW vindt plaats op 27 juni. Het is dit keer niet Golfcentrum Weesp dat onze gastheer is, maar voetbalvereniging FC Weesp aan de Papelaan.

Het breken met de locatietraditie is ingegeven door de onzekerheden rond het golfcomplex. Zoals u in dit blad en ook in het WeesperNieuws heeft kunnen lezen, wordt er een nieuwe exploitant gezocht en zorgen de leden van de golfvereniging intussen noodgedwongen zelf voor het onderhoud. De leden willen de golfbaan overnemen. De IVW wacht de ontwikkelingen niet af en richtte zich op FC Weesp. De faciliteiten bij de voetbalclub vormen een uitstekend alternatief, zijn goed bereikbaar en zijn voorzien van ruime parkeergelegenheid. Voorzitter Bart Horseling, die u wellicht nog kent als burgemeester van Weesp, zal onze gastheer zijn en heet het bedrijfsleven van harte welkom op zijn mooie accommodatie.

Leden van de IVW ontvangen uiteraard bijtijds een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Het belooft een memorabele middag te worden, want het (nieuwe) bestuur zal terug- en vooruitblikken en er zal afscheid worden genomen van onder anderen Petra van Kooten en Cor van der Poel.