Afbeelding
Foto: André Verheul

Bereid u voor op
zomer vol
verkeershinder

In Weesp gaan wij (terecht) prat op de goede bereikbaarheid. Die bereikbaarheid wordt alleen maar beter, maar we moeten ons wel voorbereiden op verkeershinder deze zomer.

Om te beginnen is de N236 bij Driemond afgesloten in de maanden juni, juli en augustus. Het kruispunt bij Driemond wordt onder handen genomen en dat kan volgens de provincie niet anders dan op deze manier. Aan dezelfde N236, maar dan richting het Gooi, wordt gewerkt aan verbreding en rotondes. Hier kan het verkeer wel langsrijden. Op de A1 en de A9 wordt nog altijd druk gewerkt aan de stroomlijn Almere-Amsterdam-Schiphol. Knooppunt Muiderberg is helemaal veranderd. Wie vanuit Weesp komt, moet nu rechts aanhouden voor het Gooi en links voor Almere. Dat was altijd andersom. Het werk aan de A1 wordt deze zomer afgerond, maar de A9 (Gaasperdammerweg) is nog lang niet klaar. Hier verdwijnt de snelweg in 2020 in een 3 kilometer lange landtunnel.

Welkom La Base!

De traditionele Napolitaanse pizza's van La Base smaken voortreffelijk. Het doet de IVW dan ook zeer deugd dat ook dit aan de Nieuwstad gevestigde restaurant lid is geworden van de IVW.

We heten Sidney Diekstra en Merel van de Rijdt van harte welkom en feliciteren hen bovendien met de onlangs verkregen Associazione Verace Pizza Napoletana, een prestigieus kwaliteitskeurmerk.