Afbeelding
Foto: Brian Elings

Nogmaals iedereen enorm bedankt!

Petra van Kooten, Janton Stork en Cor van der Poel namen tijdens de algemene ledenvergadering op 27 juni afscheid van de IVW. Hier hun dankwoord.

Wij, Cor, Janton en Petra hebben er grote behoefte aan onze dankbaarheid te uiten en doen dat (ook) via deze belangrijke pagina in B2B.

Het was voor ons op dinsdag 27 juni een onvergetelijke dag in die volle, mooie muziekzaal van De Adelaar. Overweldigend. We wisten niet wat ons te wachten stond, maar de zittende bestuursleden hadden er een mooie BusinessClub van gemaakt met een aantal mooie verrassingen.

Wethouder Herman Tuning, voorzitter Reinier Mommaal, de oud-voorzitters Cees van Vliet en Wim Zagt en Joop van Dort, de voorzitter van de ondernemersvereniging FIN uit Naarden en Bussum, hielden gloedvolle speeches. We werden mooi in het zonnetje gezet en er waren hele mooie cadeaus.

Petra kreeg een grote, prachtige foto van haar kinderen gemaakt door IVW-lid Brian Elings, Janton kreeg een golfarrangement aangeboden op Texel en Cor was heel blij met een zonnescherm met automatische bediening. Deze cadeaus werden door het bestuur namens de leden overhandigd en wij danken de leden daarvoor zeer. Cor kreeg ook nog in de speech van Reinier te horen, dat er een 2e IVW-award (naast de Onderneming van het Jaar) in het leven wordt geroepen, die de naam krijgt: 'de Snor van Cor'. Cor mag deze zelf jaarlijks tijdens de nieuwjaarsreceptie uitreiken aan een persoon of bedrijf in Weesp die in het afgelopen jaar in positieve zin is opgevallen.

Tot slot, we hebben samen ons heel wat jaren druk gemaakt voor de IVW en hebben dat met veel plezier gedaan. Nogmaals iedereen enorm bedankt!

Cor van der Poel, Janton Stork en Petra van Kooten