Afbeelding

Visuele identiteit

Het gaat crescendo met Groove
Graphics. Het Weesper bedrijf in carwrapping en grafisch advies heeft een aantal mooie nieuwe klanten aan het portfolio mogen toevoegen, waaronder KNGF Geleidehonden.

Wie de nieuwe auto's van KNGF Geleidehonden ziet rijden, mag ook meteen even aan Weesp denken. Groove Graphics aan de Zuiderzeelaan heeft de auto's bestickerd als onderdeel van een langdurige samenwerking die is aangegaan met KNGF Geleidehonden. Het gaat in eerste instantie om het bestickeren van ruim 35 bestelauto's. "Een prachtige overeenkomst", zegt Raymond Vonk. De eerste auto's zijn al afgeleverd, naar volle tevredenheid van de klant.

KNGF Geleidehonden heeft de huisstijl in een nieuw jasje gestoken. Dat betekende onder meer een nieuw logo en gebruik van een fotomodel: de bekende geleidehond. Deze nieuwe visuele identiteit (zo heet dat) zien we op allerlei plekken terug, waaronder op de auto's. En die worden in Weesp bestickerd. Groove Graphics ontzorgt het hele traject: ophalen, bestickeren en weer terugbrengen van de auto's.

Effectieve reclame

"Dat is een van de redenen waarom KNGF voor ons heeft gekozen. Wij zijn een partij die proactief meedenkt in het hele proces. KNGF wilde een effectieve reclame: als je de auto ziet langsrijden, moet je denken: hé, daar gaat KNGF Geleidehonden. In dat traject zijn we sparringpartner geweest en hebben daar onze bijdrage aan kunnen leveren. Het ontwerp is uiteindelijk van reclamebureau VBAT, een schitterend eindresultaat."

Andere Weesper klanten

Niet alleen KNGF, ook de Rabobank Amstel en Vecht deed onlangs een beroep op Groove Graphics voor het aanbrengen van metershoge visuals op de kantoren in Weesp en Amstelveen. De Weesper carwrapper en grafisch adviseur verzorgt al langer het zware wagenpark van Hagen. En toen de projectontwikkelaar van Weespersluis in de Bloemendalerpolder tientallen strekkende meters meshdoek nodig had om wegwaaiend zand tegen te houden, belde hij Groove Graphics voor het aanbrengen van reclame op die doeken.

Maar ook een beginnende ondernemer als chocolatier Boom aan de Slijkstraat wist Groove Graphics te vinden voor een professionele uitstraling. "We maken een gezonde groei door. Het laatste nieuws is dat we met Justin een nieuwe, talentvolle productie- en montagemedewerker hebben aangetrokken. We zijn ontzettend trots op wat we met elkaar allemaal doen", besluit Raymond.