Afbeelding

Nieuwe leden,
welkom bij de IVW!

Theaterpand Weesp

Het Theaterpand zat de afgelopen jaren aan de Herengracht, maar groeide daar uit haar jasje. Een lange zoektocht naar een ander onderkomen bracht Daniëlle Meyer en Sara Kroos naar de Flevolaan. Het gezellige theater heeft een mooie kleine zaal en een gezellige foyer, die ook te huur is voor zakelijke bijeenkomsten. Het theater is voor (try-outs van) cabaret en muziektheater en is de thuisbasis van Theaterschool Zone 1380.

Patisserie & Chocolaterie Boon

Op 5 oktober is deze nieuwe winkel in de Slijkstraat geopend. Deze prachtige winkel wordt gerund door Guy Raasveld en Wim Boom. Naast veel lekkers verkopen zij mooie en luxe relatiegeschenken die verband hebben met onze mooie stad Weesp. Het gaat om producten waar Van Houten cacao in is verwerkt en eigen producten exclusief uit Weesp, zoals het vergeten Weesperkoekje van Van Houten.

iConneqt

Dit Weesper bedrijf, opgericht door Ruud Lampers en Vreneli Stadelmaier, biedt het krachtige onlineplatform iConneqt, dat ook door de IVW en de City of Wesopa wordt gebruikt in hun persoonlijke communicatie met leden en geïnteresseerden. Met iConneqt combineer je betaalbaar en krachtig online CRM met top e-mailmarketing. Je maakt eenvoudig de meest slimme e-mailcampagnes waarmee massacommunicatie weer persoonlijk en uiterst effectief wordt.

Ook lid worden? Kijk op ivw-weesp.nl.


Agenda IVW 2017

28 november: BusinessClub ING