Afbeelding

Voskuil Verhuur Service ruim twee keer zo groot aan Flevolaan

Theo Voskuil is lang op zoek geweest naar een groter pand voor zijn Voskuil Verhuur Service. Totdat aan de Flevolaan een pand beschikbaar kwam dat helemaal in het plaatje paste. "Dit moest zo zijn, dit is perfect voor ons."

De verhuurservice verhuist deze maand na acht jaar aan de Rijnkade te hebben gezeten naar de Flevolaan. In het nieuwe pand, gelegen tegenover Stobag, moet nog flink wat gedaan worden. "Schilderen bijvoorbeeld. We hebben het nog even hartstikke druk", verzucht de Weesper ondernemer. Ruim twintig jaar geleden begon hij in een oude schuur. Later vestigde hij zich aan de Flevolaan, in een kleiner bedrijfspand dan nu. Acht jaar geleden ging het hele spul naar de Rijnkade. "Daar hadden we vierhonderd vierkante meter, maar het werd ook daar te klein. Nu hebben we duizend vierkante meter, dus meer dan twee keer zo groot."

Economie trekt aan

De extra ruimte is nodig om het assortiment aan tenten en andere (feest)artikelen uit te breiden. Dat is volgens Voskuil nodig om meer klanten en meer omzet te genereren. "De feesten en partijen hebben een tijdje op een laag pitje gestaan, maar we merken duidelijk dat het de economie weer aantrekt. Het bedrijfsleven viert weer vaker een feestje. Dus kom maar op", zegt de ondernemer.

Bij het nieuwe pand hoort voor en achter een stuk eigen terrein. Dat betekent dat het wagenpark deels achter het pand kan staan, achter een hek. "Het wordt een stuk mooier allemaal", zegt Voskuil. Hij vindt het prettig dat hij dit pand in eigendom heeft kunnen nemen. "Het is een gunstige tijd om te kopen, dit had ik liever dan huren", legt hij uit. De foto hierboven is genomen bij de overdracht op het notariskantoor. Links staat verkoper Jorrit Beekman, rechts Theo Voskuil.