Afbeelding
Foto: Brian Elings

Nomineer voor de
Onderneming v/h Jaar

De 'Onderneming van het Jaar' is een bekroning die een van de Weesper bedrijven in de spotlights zet. Dit jaar kunnen de IVW-leden zelf de nominaties bepalen. Zij kunnen maximaal twee bedrijven aandragen die in aanmerking komen voor de Onderneming van het Jaar.

Of het nu een start-up betreft of een reeds jarenlang bestaande organisatie, de te nomineren bedrijven verdienen deze bekroning omdat zij ondernemen met durf en verbeelding. Een onderneming die in aanmerking komt voor nominatie is innovatief, heeft een sterke visie, is een voorbeeld voor anderen en draagt bij aan 'ondernemend' Weesp. In ieder geval bewijzen deze ondernemers dat hun ondernemerschap vruchten afwerpt.

Voor het nomineren hebben IVW-leden een e-mail ontvangen. Uit alle inzendingen worden drie bedrijven geselecteerd waarna de jury, bestaande uit wethouder Herman Tuning, notaris Niels van der Griend en de voorzitter van de IVW, de winnaar zal bepalen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de IVW op 9 januari 2018 wordt de winnaar bekendgemaakt.


Wordt lid van de IVW

De IVW behartigt de belangen van aangesloten bedrijven en het bedrijfsleven in Weesp e.o., stimuleert lokaal ondernemerschap, initieert en faciliteert netwerkbijeenkomsten en is gesprekspartner van de gemeente, regio en overheid.

Bent u nog geen lid? Voor € 318,- per jaar (€ 218,- voor ZZP'ers) wordt u lid van deze grote en gezellige bedrijvenvereniging. Meld u aan via de website of via info@ivw-weesp.nl.