Afbeelding

Terugblik: businessclub bij Nodema op 12 oktober

Het nieuwe pand van Nodema vormde op 12 oktober de locatie van de IVW businessclub. Tijdens deze drukbezochte middag hebben veel collega-bedrijven van de gelegenheid gebruikgemaakt om het nieuwe pand te bezichtigen. Uiteraard werd deze middag gebruikt om met collega's bij te praten. Er werd veel gesproken over de aanstaande fusie van Weesp met Amsterdam of Gooise Meren.

Save the date

Businessclub ING Nederland, afdeling Flevoland & Weesp: 28 november 2017
Nieuwjaarsreceptie bedrijvenvereniging IVW: 9 januari 2018

Programma 2018

Op dit moment wordt het programma van de IVW voor 2018 ontwikkeld. Naast de businessclubs – die een meer inhoudelijk karakter krijgen – organiseert de IVW een aantal netwerkbusinessborrels waarbij men via korte presentaties kennismaakt met het Weesper bedrijfsleven. Net als in 2017 zal er in 2018 een Weesper Ondernemers Theater worden georganiseerd, een inspirerende avond voor zelfstandige professionals en ondernemers. Als lid van de IVW heeft u de mogelijkheid om een evenement of activiteit uit te zetten onder de IVW-leden.

Wordt lid!

Bent u nog geen lid? Voor € 318,- per jaar (€ 218,- voor zzp'ers) wordt u lid van deze grote en gezellige bedrijvenvereniging. Meld u aan via de website of via info@ivw-weesp.nl.