Afbeelding
Foto: IVW

Nieuwjaarsreceptie IVW

Het was weer een gezellige middag in de City of Wesopa. Weesper ondernemers en relaties kwamen op dinsdag 9 januari bij elkaar om het nieuwe jaar in te luiden.

Onder het genot van een hapje en drankje blikte voorzitter Reinier Mommaal terug op het jaar 2017. Er werd stilgestaan bij het afscheid van de bestuursleden Cor van der Poel, Janton Stork en Petra van Kooten en de fusie met Amsterdam of Gooise Meren. Ook is het programma van de IVW voor 2018 besproken. Reinier noemde een aantal nieuwe leden van de IVW zoals Het Theaterpand/Zone 1380, iConneqt en Patisserie en Chocolaterie Boom. De twee jonge ondernemers van de patisserie zijn intussen vaste bezoekers geworden van de IVW netwerkbijeenkomsten waar ze graag vertellen over hun inspanningen om de Van Houten chocolade terug te brengen in Weesp. Als laatste nieuwe lid van 2017 begroeten wij de twee nieuwe directeuren van Golfclub Weesp. De ondernemers Gerhard van Galen en Friso Verhoeve beloven Weesp en alle golfspelers en liefhebbers mooie tijden op de golfclub, die weer volop in bedrijf gaat als alle benodigde vergunningen binnen zijn.

Vast onderdeel van de nieuwjaarsreceptie is de benoeming van de Onderneming van het Jaar. Voor 2017 is Voskuil Verhuur Service die eer te beurt gevallen. Zichtbaar ontroerd nam Theo Voskuil samen met zijn vrouw en kinderen de bokaal en felicitaties in ontvangst. De jury had goede redenen om Voskuil tot winnaar uit te roepen. Zie het juryrapport op deze pagina.

Word (aspirant-)lid van de IVW

In de afgelopen jaren hebben zich veel jonge en nieuwe ondernemers en ondernemingen in Weesp gevestigd. Wij zien graag dat zij zich aansluiten bij de IVW. Om te ervaren waar de IVW voor staat bieden wij een aspirant-lidmaatschap, een gratis lidmaatschap voor zes maanden waarin je drie netwerkbijeenkomsten kunt bezoeken. Meld je aan via de website: www.ivw-weesp.nl.